Josh Stinton er ansatt i Fieldwork.
Josh Stinton er ansatt i Fieldwork.

Fieldwork ansetter Josh Stinton

Har syklet over Atlanterhavet. Nå skal han jobbe for eventbyrå i Oslo.

Publisert

– Min erfaring fra både det profesjonelle og personlige livet har lært meg hvor viktig det er å tenke utenfor boksen og utfordre det tradisjonelle – noe jeg gleder meg til å bringe inn i vårt arbeid med Fieldworks eksisterende og nye kunder, sier Josh Stinton i en pressemelding fra Fieldwork.

Josh Stinton skal lede selskapets utvidelse innen designledet forretningsfasilitering. 

Stinton bringer med seg bred erfaring fra konsulentbransjen og event verden, samt unike innsikter fra sine egne eventyr rundt om i verden, skriver eventbyrået i en pressemelding.

Stinton har jobbet i konsulentbransjen i selskaper som PwC, KPMG og Capgemini, men også som rådgiver innen prosjektutvikling for store internasjonale kunder.

I tillegg til dette har han både syklet på enhjuling ned fjell og krysset Atlanterhavet på sykkel.

– Joshs tilnærming til å utfordre det tradisjonelle og skape engasjerende opplevelser vil hjelpe våre kunder å motivere sine team og styrke båndene med sine egne kunder. Vi tror at Joshs erfaring og energi vil være en kraftig katalysator for endring og innovasjon, sier Fieldworks byråleder, Øystein Johanssen, i pressemeldingen.

– Dette er bare begynnelsen, vi har mange spennende prosjekter på trappene som vi gleder oss til å dele med markedet snart, avslutter Johanssen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS