Tove Barkestad og Karolina Sandberg
Tove Barkestad og Karolina Sandberg fortsetter i rollene sine i Perfect Day Media.

PodX kjøper opp Perfect Day Media

– Oppkjøpet er helt i tråd med vår visjon.

Publisert Sist oppdatert

– Perfect Day Media har en unik posisjon på det nordiske podcast-markedet og er best på å tiltrekke seg de fremste talentene og profilene, samt å kommersialisere formater og innhold på en vellykket måte. Oppkjøpet er helt i tråd med vår visjon – å bli den ledende internasjonale podcastaktøren, sier Patrick Svensk, administrerende direktør i PodX Group.

De har nå kjøpt 100 prosent av Nordens største podkast-selskap, Perfect Day fra sitt søsterselskap PopHouse Entertainment.

Perfect Day Media står blant annet bak podkaster som den legendariske fotballpodkasten When We Were Kings.

PodX eier fra før av Filt i Norge, som har laget Hvalkrigen og I dødens spor for NRK og Skuddene i Parken og Drapet på Club Kamikaze for PodMe.

I løpet av de siste årene har PodX gjennomført en rekke oppkjøp i podcastbransjen, som Studio Minuit og Nouvelles Écoutes i Frankrike, Posta i Argentina, Filt og Suomen Podcastmedia i Norden, og Goldhawk Productions, Listen og Platform Media i Storbritannia.

Perfect Day Media fikk ny ledelse ved årsskiftet, da Karolina Sandberg og Tove Barkestad tok over etter grunnleggerne Hannah Widell og Amanda Schulman. Siden da har den nye duoen økt omsetningen og forbedret driftsresultatet. 

Karolina Sandberg og Tove Barkestad vil fortsette å dele ansvaret for Perfect Day Media etter PodX Groups oppkjøp.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS