Rud Pedersen fortsetter sin vekst og har ansatt Kristine Sandvik.

Rud Pedersen vokser – ansetter Kristine Sandvik

Har toppledererfaring fra Vertikal Helse og If Skadeforsikring, og innsikt i både ledelse, politikk og den private helsenæringen.

Publisert

– Jeg ser fram til å hjelpe Rud Pedersens kunder med å navigere i det stadig mer komplekse helsemarkedet. Fra å ha en helseutdanning i bunn til å ha vært toppleder i mange år, har jeg hele karrieren hatt en finger på pulsen når det gjelder helsepolitikk og helsenæring, sier Sandvik i en pressemelding.

Sandvik kommer fra stillingen som CEO i Vertikal Helseassistanse AS der hun ledet integrasjonen av selskapet inn i Ifs struktur og posisjonerte det som en ledende aktør innen helseforsikring. 

Hun har også vært Nordic Head of Personal Insurances hos If Skadeforsikring i 2023, der hun ledet en portefølje på 2,7 milliarder kroner og var en drivkraft bak digitaliseringstiltak.

Videreutvikle helsenæringen

– Jeg håper å kunne bidra med strategisk rådgivning og solid lederstøtte til alle virksomheter som ønsker å bidra til en enda bedre helsenæring i Norge, sier Sandvik.

Sandvik har også vært administrerende direktør i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL), hvor hun har stått i spissen for omorganiseringer, digitaliseringsprosjekter og forretningsutvikling. I tillegg bringer hun med seg omfattende styreerfaring.

Operativ ledererfaring

Ånen Ringard, leder for helseområdet i Rud Pedersen i Norge og Europa, uttrykker stor glede over Sandviks ansettelse:

– Kristine Sandvik bringer med seg en enestående kombinasjon av strategisk innsikt, tung operativ ledererfaring og dyp forståelse av helsenæringen. Hennes erfaring vil være en uvurderlig ressurs for våre kunder, spesielt i lys av de komplekse utfordringene helsesektoren står overfor. 

I Rud Pedersen blir Sandvik en del av et helseteam som inkluderer tidligere spesialister med bred erfaring innen helsepolitikk, forvaltning og kommunikasjon.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS