Vidar Riseth får en ny rolle i Reitan Retail.

Vidar Riseth blir sponsorsjef i Reitan Retail

Får utvidet ansvar i konsernet.

Publisert

Vidar Riseth har til nå vært sponsorsjef i Rema 1000, og får nå et utvidet ansvar som sponsorsjef for hele Reitan Retail i Norge.

– Rema 1000 og Reitan Retail er jo under samme hus, og vi har jobbet mye på tvers tidligere. Nå ønsket vi å samle alt under ett tak, og da Ole Robert Reitan ville ha meg i jobben, var det enkelt å svare ja, sier Riseth til KOM24.

Han vil følge opp partnerskapene deres på tvers av forretningsområdene i Norge, og vil ha ansvaret for Rema 1000, Reitan Convenience og Uno-X Mobility, skriver Reitan Retail på LinkedIn.

«Hans hovedoppgave blir å koordinere og maksimere verdien av våre partnerskap, i tett samarbeid med relevante forretningsområder. Dette vil bidra til å styrke vår samlede innsats innen sponsoraktiviteter og støtte våre strategiske mål», skriver de i innlegget.

– Jeg ser mest fram til å få et stort ansvar, og til å samle sponsorarbeidet til alle selskapene. I Reitan Retail jobber vi ut fra det som står nedskrevet i «Blåboka», som på mange måter er vår bibel. Der har vi en klar filosofi som jeg gleder meg til å jobbe videre med, sier Riseth.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS