Iven Opsahl Jebsen og Jannie Laurberg blir nye kommunikasjon- og HR-direktører i Kongsberg Digital.

Kongsberg Digital styrker lederskapet på kvinnesiden

Iven Opsahl Jebsen og Jannie Laurberg trer inn som kommunikasjonsdirektør og HR-direktør i Kongsberg Digital.

Publisert Sist oppdatert

Som den yngste kommunikasjonsdirektøren i Kongsberg-konsernets historie tar Iven Opsahl Jebsen (33) med seg bred erfaring innen strategisk og operasjonell bedriftskommunikasjon fra selskaper som First House og Kongsberg Gruppen.

I Kongsberg Digital vil hun ha ansvar for selskapets kommunikasjonsstrategi i en fase der selskapet beveger seg fra start-up til scale-up.

– Kombinert med en sterk vekstmentalitet, er en samarbeidsorientert teamkultur og tydelig, konsekvent kommunikasjon avgjørende for at Kongsberg Digital skal nå sine ambisiøse mål, sier Jebsen og fortsetter: 

– I denne fasen er det viktigere enn noensinne å utnytte våre ulike kompetanser og styrke den åpne kommunikasjonen for å sikre fremdrift. Jeg ser virkelig fram til å jobbe med resten av teamet for å realisere dette.

Selskapet har også ansatt Jannie Laurberg som ny HR-sjef. 

Danske Laurberg kommer fra rollen som Chief of People, Culture, and Strategy hos GlobalConnect hvor hun var ansvarlig for strategi, corporate M&A, HR og kommunikasjon, og satt i ledergruppen.

Kongsberg Digital har sitt hovedkontor på Lysaker i Oslo.

– Jannie og Iven sin ekspertise innen HR og kommunikasjon vil spille en viktig rolle for Kongsberg Digital sin videre vekst. Med Jannie og Iven på laget har vi fått to fantastiske ressurser som vil bidra med å styrke vårt arbeid med å bygge en sterk organisasjon som stemmer overens med våre strategiske mål, sier Shane McArdle, administrerende direktør i Kongsberg Digital.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS