Madeleine Vehre Navekvien
Madeleine Vehre Navekvien

Advania Norge har fått ny kommunikasjonssjef

IT-selskapet har hentet inn Madeleine Vehre Navekvien som ny kommunikasjonssjef for Advania i Norge.

Publisert

Navekvien kommer fra stillingen som teamleder og senior kommunikasjonsrådgiver i Iteo. Nå er hun klar for å jobbe i IT-selskapet som er kjent for å sette mennesker i sentrum av teknologi og innovasjoner. 

– Jeg ønsket å ta et større eierskap til hele kommunikasjonsløpet, og ha muligheten til å følge opp og lede arbeidet fra start til slutt, sier hun i en pressemelding.

Navekvien har lang erfaring som rådgiver for flere av de største selskapene i IT-bransjen.

– Det er veldig spennende å få være en del av den teknologireisen vi ser akkurat nå. Jeg gleder meg til å jobbe tett med kolleger, partnere, kunder og fagmiljøer for å løfte fram alt det spennende Advania gjør i bransjen, sier Navekvien.

Mange planer for høsten

Navekvien vil jobbe sammen med Lena Riis som er Chief Marketing Officer i Advania. 

– Madeleine imponerte helt fra første samtale. Hun beviste at hun klarer å ha to hatter samtidig, både som kommunikatør og som markedsfører. Dette var ekstremt viktig for oss. Vi går en veldig spennende høst i møte med blant annet arrangementer, foredrag og deling av best practice innenfor AI. Madeleine vil få en sentral rolle i vår videre merkevarebygging. Vi er utrolig glade for at hun nå er på plass her i Pilestredet, sier Riis.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS