Ine Mæland og Stine Grøndahl Sesseng sammen med Sindre Beyer.

Ine Mæland går fra POL til konsernkollegaene i TRY Råd

Stine Grøndahl Sesseng får og internt opprykk.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ine Mæland har over 15 års erfaring fra politikk, kommunikasjon og journalistikk. Med bakgrunn som leder for internkommunikasjon i Statnett SF har hun en solid forståelse for energifeltet.

- Jeg trives med å jobbe med kommunikasjon for aktører som har viktige samfunnsoppdrag, og der dette setter rammer for hvordan en kan jobbe kreativt med kommunikasjon, både internt og eksternt, sier Mæland i en pressemelding.

Hun kommer til TRY fra reklamebyrået POL, der hun jobbet som senior innholdsrådgiver.

Mæland har tidligere bygget opp Høyres strategiske satsing på sosiale medier, og jobbet tett på partiledelsen.

- Vi ser at kundene våre har behov for rådgivere med en god forståelse for sammenhengen mellom strategi og kreativ innholdsproduksjon. I en tid hvor energidebatten preger flatene er det spesielt viktig at vi styrker laget med ytterligere kompetanse på dette feltet, sier Stine Grøndahl Sesseng, som nå er ny leder for rådgivning i TRY Råd.

Sesseng har jobbet 2,5 år som seniorrådgiver i TRY Råd, og går nå inn som leder for rådgivning i TRY Råd.

- Med sin ledererfaring fra Forsvaret er Stine den riktige personen til å sikre at vi har den kompetansen som er etterspurt hos våre kunder og at vi alltid leverer det beste innen skjæringspunktet strategi, kreativitet og teknologi, sier Sindre Beyer.

I Try Råd har Sesseng arbeidet med kunder i offentlig og privat sektor.

Powered by Labrador CMS