I år som i fjor, og året før der arrangerer Martine Halvorsen 17.mai i Frognerparken.

Influenseren og Venn inviterer til inkluderende 17. mai feiring 

For tredje året på rad inviterer Martine Halvorsen alle som ønsker til en stor 17. mai-feiring. I år har hun fått med seg Venn på laget.

Publisert

17. mai har vært preget av mye ensomhet, tanker og ekskludering for influenseren. Hun har opplevd å bli fortalt at det rett og slett ikke er plass til henne, men har dessverre lært at dette ikke bare gjelder henne.

– I år, som tidligere år, ønsker jeg å invitere alle og en hver til 17. mai feiring. Jeg har vært så heldig å få med meg Venn på laget i år, og de skal stå for koordinering av arrangementet, sier Halvorsen i et presseskriv. 

Venn ønsker å markere seg som en utfordrer til Meta. Plattformen, som er reklamefri og gratis for alle over 13 år, har allerede over 60 000 brukere, hovedsakelig i Norge.

– Det er veldig gøy å se brukere selv opprette grupper for alt fra spillekvelder og toppturer, til å invitere lokalområdene til nettopp felles 17. mai feiring flere steder i landet, sier daglig leder i Venn, Jesper Algaard. 

Venn har som formål å være et annerledes sosialt medium – med fokus på at brukerne i størst mulig grad legger ned skjermene og deler aktiviteter i den virkelige verden.

– Vi gleder oss masse og ser arrangementet både som en mulighet til å bidra til at alle som ønsker det har noen å feire dagen med, men også som et ledd i vår felles målsetting om å normalisere det å være åpent vennesøkende i Norge - og bygge ned unødvendige stigma som hindrer mange i å ta de grepene de ønsker for å leve sine beste sosiale liv, avslutter Algaard.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS