Vann- og avløpsetaten mottar prisen.

Vann- og avløpsetaten fikk Omdømmeprisen 2024 fra Norsk Vann

– Utrolig glad og stolt.

Publisert

Omdømmeprisen fra organisasjonen Norsk Vann gikk i år til Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune.

– Utrolig glad og stolt på vegne av det fantastiske kommunikasjonsteamet og alle våre dyktige kolleger som er gode ambassadører for Vann- og avløpsetaten, skriver kommunikasjonssjef Jean-Yves M. Gallardo på LinkedIn.

Her er juryens begrunnelse:

«Prisvinner har over flere år jobbet godt med synliggjøring og formidling av kunnskap, blant annet gjennom store prosjekter knyttet til vannforsyning, håndtering av overvann og avløp og ikke minst – problemstillinger knyttet til Oslofjorden som rekreasjonsområde.»

«Prisvinner har løftet tema som forsyningssikkerhet, beredskap, klima- og miljø, og har et «hjelp til selvhjelp»-fokus med tanke på innbyggerne. Prisvinner har gode nettsider, er til stede på sosiale medier, med et innhold som også synliggjør etaten som en spennende arbeidsplass for ungdom. 

«Oppsummert fremstår prisvinner som en serviceinnstilt, åpen, kompetent og tillitsvekkende virksomhet som tar vare på innbyggernes interesser. Dette bidrar til et godt omdømme for organisasjonen selv, men også til bransjen nasjonalt.»

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS