Jonatan de Koter går fra PR-operatørene til Nobina.
Jonatan de Koter går fra PR-operatørene til Nobina.

Jonatan de Koter ny kom.rådgiver i Nobina

Hopper videre fra PR-operatørene.

Publisert Sist oppdatert

– Helt fra første stund har jeg fått et veldig godt inntrykk av selskapet, og nå ser jeg frem til å synliggjøre alt det viktige arbeidet som allerede gjøres, selskapets samfunnsoppdrag og å posisjonere Nobina som en foretrukket arbeidsgiver for å tiltrekke fremtidens medarbeidere, sier Jonatan de Koter i en pressemelding.

I sin rolle som kommunikasjonsrådgiver vil de Koter blant annet ha ansvar for å utvikle og sette kommunikasjonsstrategier og -planer til liv, være selskapets pressekontakt og utvikle Nobinas tilstedeværelse i sosiale medier. 

De Koter kommer til Nobina fra PR-operatørene, der han de siste to årene har jobbet som rådgiver for virksomheter innenfor en rekke ulike bransjer. 

Før han begynte i PR-operatørene, jobbet han som kommunikasjonsrådgiver for advokatselskapet DLA Piper Norway. 

Med 13 000 medarbeidere i fire land er Nobina det største kollektivtrafikkselskapet i Norden. 

I Norge har selskapet 1600 medarbeidere i Oslo, Lillestrøm, Ski, Nesodden, Fredrikstad og Sarpsborg. 

– Vi er veldig glade for å ønske Jonatan velkommen til teamet vårt. God kommunikasjon er viktig for å synliggjøre betydningen av kollektivtrafikkens rolle i samfunnet og ikke minst de endringene vi i Nobina mener må til for å nå klimamålene og utvikle bransjen i en retning der busselskapene spiller en viktigere rolle enn de gjør i dag, sier Karine Nordseth, konstituert administrerende direktør i Nobina Norge.

de Koter startet i stillingen 1. august og rapporterer til Nordseth.  

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS