Jens Haugland, adm. dir. i Norsk Toppfotball signerer ny avtale med Altibox
Jens Haugland, adm. dir. i Norsk Toppfotball signerer ny avtale med Altibox

Altibox forlenger og utvider samarbeidet med Eliteserien

Fortsetter som hovedsamarbeidspartner til Eliteserien og Norsk Toppfotball i en ny, langvarig avtale.

Publisert

Det fornyede samarbeidet inkluderer nå også støtte til Norsk Toppfotballs arbeid med gatelag, som er en arena hvor mennesker med rusrelaterte problemer får faste rutiner, meningsfull aktivitet og mestringsfølelse.

Det melder selskapet i en pressemelding.

– Eliteserien er en god match for Altibox på grunn av vår store geografiske spredning, som gir oss mulighet til å være synlige og skape engasjement både nasjonalt og lokalt. Vi er spesielt stolte over å kunne bidra til gatelagene, som gjør en viktig innsats for samfunnets mest sårbare grupper, sier Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i Altibox, i pressemeldingen.

Gatelagene er et initiativ som gir mennesker med rusproblemer og andre utfordringer en mulighet til å delta i fotballaktiviteter og få en strukturert hverdag.

Prosjektet har vist seg å ha stor samfunnsnytte, med positive effekter på deltakernes fysiske og mentale helse, samt deres sosiale integrasjon.

– Vi vil fortsette å samarbeide om viktige tiltak som utgjør en forskjell, som for eksempel holdningskampanjen #STOPP, Drømmetreffet - hvor barn får møte sine helter - og fotballens storsatsning på bærekraft sammen med FN og TV 2 under tittelen «Fotball for målene», sier sponsorsjef i Altibox, Vibecke Utengen.

Administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Jens Haugland, uttrykker også sin glede over det fornyede samarbeidet: 

– Vi er utrolig stolte, glade og ydmyke over at Altibox fortsatt vil være hovedpartner med Norsk Toppfotball og Eliteserien.

Powered by Labrador CMS