Ola Buvik Skedsmo (27), Nora Cathrine Haagensen (21), Victor Møgster Grindheim (25) og Elise
Agdestein (25) starter som praktikanter hos First House denne høsten.
Ola Buvik Skedsmo (27), Nora Cathrine Haagensen (21), Victor Møgster Grindheim (25) og Elise Agdestein (25) starter som praktikanter hos First House denne høsten.

Disse fire er praktikanter i First House i høst

– De vil alle bidra til å skape merverdi for kundene våre i høst.

Publisert

Ola Buvik Skedsmo (27), Nora Cathrine Haagensen (21), Victor Møgster Grindheim (25) og Elise Agdestein (25) starter som praktikanter hos First House denne høsten.

– Dette er fire talentfulle personer med ulik erfaring og bakgrunn, som alle er i startfasen av spennende yrkeskarrierer. De vil alle bidra til å skape merverdi for kundene våre i høst. Samtidig håper og tror vi at de også vil lære mye gjennom å samarbeide med erfarne rådgivere her i First House, sier Per Høiby, daglig leder i First House. 

De fire praktikantene har allerede jobbet i First House noen uker. 

Ola Buvik Skedsmo tar siviløkonom-studiet ved Handelshøyskolen BI, og jobbet i First House sin avdeling for politikk og samfunn fra august til starten av oktober.

Hans praktikantopphold i First House var i forbindelse med gjennomføringen av hans mastergrad. 

Skedsmo har tidligere jobbet i FrPs hovedorganisasjon og vært generalsekretær i Fremskrittspartiets Ungdom, samt folkevalgt i Vestfold og Holmestrand. 

– Det var lærerikt og spennende å jobbe med noen av de flinkeste og mest kunnskapsrike menneskene innen norsk politikk og samfunn selv om det var en kort periode, sier Skedsmo.

Nora Cathrine Haagensen jobber i avdelingen for næringsliv & finans i First House. 

Hun har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole (NHH) og studerer en profesjonsgrad i psykologi ved Universitetet i Bergen (UiB). 

Haagensen har tidligere vært praktikant hos Handelsbanken Wealth & Asset Management og er styremedlem i hvitfiskselskapet Jangaard Export. Hun er også gruppeleder Media for NHH-konferansen Symposiet 2025.

– Kombinasjonen finans og psykologi gir en spennende innfallsvinkel som jeg tror hjelper meg til å tenke nytt og utenfor boksen. Jeg håper at den kompetansen vil være nyttig, særlig for kunder som skal gjennom endringsprosesser, sier Haagensen

Bred internasjonal erfaring

Victor Møgster Grindheim jobber også i First Houses avdeling for næringsliv og finans. Han har en master ved London School of Economics and Political Science (LSE) og en bachelor fra Norges Handelshøyskole (NHH). 

Grindheim har tidligere erfaring fra Utenriksdepartementet ved den norske ambassaden i Teheran og Abu Dhabi. Han har også vært praktikant hos konsulentselskapet Cardo Partners og jobbet for Lerøy Seafood Group i ulike deler av selskapet.

– Jeg gleder meg til å lære mer om samspillet mellom politikk og næringsliv her i First House. Jeg håper særlig å kunne bidra med min erfaring fra sjømatnæringen og dykke dypere inn i de stadig skiftende rammevilkårene som påvirker bransjen.

Elise Agdestein jobber også i avdelingen for næringsliv og finans. 

Hun er nyutdannet med en mastergrad i internasjonal sikkerhet fra Sciences Po i Paris og har tidligere blant annet jobbet for den norske ambassaden i Riga og the International Science Council. 

Det siste året har hun vært engasjert som lokallagsleder i ANSA Paris. 

– Jeg har mye internasjonal erfaring som jeg ser frem til å bruke i arbeidet til First House. Vi lever i en globalisert verden som blir stadig mer kompleks og uforutsigbar. Politiske hendelser som skjer i én del av verden kan få store ringvirkninger i Norge, og vi ser at næringsliv får en gradvis større rolle i internasjonal politikk, sier Agdestein.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS