Torstein Bae, talsperson i Flyktninghjelpen, omkranset av OMDs gode hjelpere: Gino Ismail (Planning Director), Martine Rokne (Digital Manager), Stine N. Kaniewski (Digital Manager) og Torstein Rafgård (Managing Director).
Torstein Bae, talsperson i Flyktninghjelpen, omkranset av OMDs gode hjelpere: Gino Ismail (Planning Director), Martine Rokne (Digital Manager), Stine M. Kaniewski (Digital Manager) og Torstein Rafgård (Managing Director).

Flyktninghjelpen og OMD inngår samarbeid

Gjennom et nytt pro bono samarbeid vil mediebyrået OMD bistå Flyktninghjelpen med strategi, rådgivning og plassering i eksterne kanaler.

Publisert Sist oppdatert

Det melder de i en pressemelding.

Ambisjonen er at Flyktninghjelpen i enda større grad skal klare å mobilisere Norge til støtte for mennesker som rammes av krig og konflikt.

– Flyktninghjelpen gir avgjørende støtte til mennesker på flukt i Ukraina, Gaza, Libanon, Sudan og mange flere steder. Vi er glade og stolte av å kunne bidra til dette arbeidet med vår kompetanse, sier Torstein Rafgård, administrerende direktør i OMD. 

Den nye samarbeidsavtalen omfatter en rekke elementer knyttet til kommunikasjon i eksterne kanaler, fra strategiske valg til optimalisering under kampanjer.

Flyktninghjelpen bistår mennesker på flukt med nødhjelp i krig- og konfliktområder i over 40 land. 

Organisasjonen er til stede i Gaza, Ukraina, Sudan og i neglisjerte kriser i land som Burkina Faso og Honduras. I fjor hjalp Flyktninghjelpen nær 10 millioner mennesker med mat, rent vann, husly, rettshjelp og utdanning. 

– Vi er svært glade for dette nye samarbeidet med OMD. Vårt arbeid handler om å redde liv og gi mennesker på flukt en fremtid i en verden med rekordmange behov. For å få til dette må vi mobilisere hele Norge, og det kan vi bare klare sammen med bedrifter som er ledende på sine områder. At vi nå får OMD på laget gjør at vi kan oppnå betydelig mer på hjemmebane i Norge, sier Torstein Bae, talsperson i Flyktninghjelpen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS