Daglig leder Lisa Mari Watson og kommunikasjons- og markedsansvarlig Marianne Blindheim Eriksen.

Tverga har ansatt kommunikasjons- og markedsansvarlig

Ressurs­senteret for egenorganisert idrett og fysisk aktivitet, har ansatt Marianne Blindheim Eriksen.

Publisert

– Vi er svært fornøyd med å få en ressurs som Marianne inn i teamet vårt. Hun har både ledererfaringen, samfunns­engasjementet og den kommunikasjons- og markedsførings kompetansen vi søkte etter, sier daglig leder Lisa Mari Watson i en pressemelding. 

Eriksen har tidligere jobbet som sjef innhold og prosjektleder i Felleskjøpet Agri, hun har vært byråleder og rådgiver i Coretrek, Head of Content i Schjærven Reklame AS, og også drevet sitt eget byrå Storygarden. 

Det å delta i egenorganisert idrett og fysisk aktivitet er en sentral del av barn og unges oppvekst og fritid. 

Det kan være å spille ball på løkka, boltre seg i parkourparken, ta en runde frisbeegolf, eller å skate i en skatehall. 

Det krever ingen medlemskap eller kontingent; det er noe du kan gjøre sammen med hvem du vil, og når du vil. 

Gjennom Tvergas arbeid med kommuner og frivillige rundt om i landet bidrar de til å tilrettelegge for møteplasser slik at flere er aktive og har det mer moro der de bor! 

– Marianne vil være vår primus motor i å gjøre oss og vårt samfunnsoppdrag mer kjent og bidra til at flere kommuner og frivillige bruker våre tjenester. Hun er allerede i gang både strategisk og operativt, og det er her hennes breddekompetanse blir så verdifull for oss som er en liten organisasjon, sier Watson.

– Nå har jeg jobbet med å fremme landbruket i flere år, og at jeg kan gå over til folkehelse føles både viktig og riktig. For meg traff innholdet i Tverga, og stillingens oppgaver, de verdiene som virkelig betyr noe for meg, samtidig som aktivitet er noe jeg er opptatt av hver eneste dag, sier Eriksen og avslutter:

– Også for at de som ikke er medlem av en klubb eller forening skal finne sin plass og sitt tilbud – jeg vil gjerne være med å løfte fram hva som faktisk er mulig å få til selv med få midler og ressurser.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS