Jane Oslington Strande (til venstre) har ansatt Tina Weiby som ny Head of Marketing hos Nordisk Film Kino.

Blir Head of Marketing hos Nordisk Film Kino

Tina Weiby er ansatt som Head of Marketing hos Nordisk Film Kino. Hun kommer fra en stilling som markedssjef hos Coop Norge SA.

Publisert

– Jeg gleder meg veldig til å starte hos Nordisk Film Kino. Det er gøy å være tilbake i mediebransjen – og kino er en svært spennende kanal med mange muligheter for utvikling. Levende bilder på den største skjermen av dem alle går aldri av moten, sier Tina Weiby i en pressemelding.

Weiby har en lang og bred erfaring innen markedsføringsfaget. Hun har sist vært åtte år i Coop Norge. Før det var hun Marketing and E-commerce Manager hos NorgesGruppen.

Hun har også blant annet jobbet som Marketing Manager i Sana Pharma samt i ulike roller innen Egmont Hjemmet Mortensen, nå Egmont Story House.

Tina Weiby har utdanning fra blant annet Uppsala universitet, Western Sydney University, Universite Paul Valéry i Montpellier samt Orkla Merkevareskole.

– Jeg ser fram til å lære meg Nordisk Film Kino og kinoindustrien bedre å kjenne. Det er en mediekanal som har stått imot mange utfordringer – og som alltid har kommet seg styrket ut av negative spådommer, sier Weiby og fortsetter:

– Ja, kino har alltid klart å møte utfordringer som TV, VHS/Beta, DVD, strømmetjenester med mer. Pandemien ble ekstra tøff for kino som mediekanal, men kino har også her klart å komme seg sterkt tilbake. 

Administrerende direktør Jane Oslington Strande hos Nordisk Film Kino gleder seg over å ha fått på plass Weiby som ny sjef for marked. Oslington Strande startet selv i selskapet 1. januar i år.

– Vi gleder oss over å få Tina Weiby på plass hos oss. Hennes brede erfaring og arbeid rundt sterke merkevarer vil bli spennende å få inn i Nordisk Film Kino, sier Jane Oslington Strande og avslutter:

– Det blir et fantastisk filmår i år og enda mer spennende 2025. Vi brenner for å skape magiske filmøyeblikk og gode gjesteopplevelser for både stor og liten, og Tina sin rolle i å markedsføre dette er svært viktig.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS