Fra venstre; Kjetil Hundhammer, Hans Petter Stub og Runar Heggen.
Fra venstre; Kjetil Hundhammer, Hans Petter Stub og Runar Heggen.

Tross bråk i toppen lover nå Narify lansering

Nyig ble det kjent at den daglige lederen hadde gitt seg etter uenighet med resten av ledelsen. Nå blir verktøyet lansert på markedet. 

Publisert

– Hele gjengen har jobbet utrolig hardt for at vi skal komme i mål. Det blir godt å endelig få verdensnyheten ut til brukerne, sier styremedlem Hans Petter Stub fra Whydentify, i en pressemelding.

Produktet skal lanseres denne måneden. 

Tanken bak Narify er å tilby løsninger som analyser, statistikk, teamoversikt, AI-støtte, innholdsplanlegging og mye mer, alt for å sikre en mer effektiv bruk av LinkedIn.

Det var Fredrik Fornes som skulle lede selskapet, men som KOM24 skrev om nylig har han trukket seg etter uenigheter med resten av ledelsen.

Selskapet sier i pressemeldingen at de har fått klar de første kundene til plattformen.

Kjetil Hundhammer, som også leder Narifys største aksjonær Hubify, er imponert av det arbeidet som er lagt ned.

– Vi er inne i den siste fasen før lansering. Det har vært mye å gjøre, men Narify-laget har jobbet målrettet og planmessig i hele sommer, sier Hundhammer, i pressemeldingen.

De skriver i pressemeldingen at de i løpet av neste ukene skal avsløre mer detaljer fra plattformen. Ny nettside slippes snart. 

– Dette har vi tro på. Snart får markedet tilgang til et unikt LinkedIn-verktøy som fokuserer på samarbeid for suksess, sier styremedlem Runar Heggen.

Narifys eierliste inneholder blant annet Richard van der Blom, Martijn Holtes, Hubify, Future Zone, Whydentify, Fredify Invest og Haakon Strømsnes.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS