Manchester City-spilleren er kjent for sin målfeiring, hvor to L’er med hendene betyr «Life has ups and downs».

Samsung signerer Oscar Bobb

Fotballspilleren blir ny ambassadør for Samsung i Norge og Norden.

Publisert

Som en av de unge stjernene på både klubb- og landslagsnivå, er Oscar Bobb blitt fremhevet av mange som spilleren som står foran sitt store gjennombrudd denne sesongen.

– Oscar Bobb er en eksepsjonell ung idrettsutøver som allerede i startgropen av karrieren har imponert både på klubb- og landslagsnivå. Hans dedikasjon, talent og kraft til å utrette det utenkelige passer perfekt med våre verdier, sier Even Amdal, Norgessjef i Samsung, i en pressemelding. 

Manchester City-spilleren er kjent for sin målfeiring, hvor to L’er med hendene betyr «Life has ups and downs».

Denne livsfilosofien harmonerer med Samsungs grunnleggende prinsipp: Når andre ser begrensninger og motgang, er Samsung drevet av å fremme innovasjon og skape det man ikke trodde var mulig.

Samarbeidet annonseres gjennom kampanjen «The next big thing is you» hvor Bobb og Samsungs nyeste brettbare telefon, Galaxy Z Flip6, er i fokus.

– Jeg deler Samsungs tankesett. Hvis noen forteller dem at noe er umulig, går de ut og beviser at de tar feil. Jeg prøver å gjøre det samme – gjennom hardt arbeid og ved å ta et steg av gangen. Felles verdier gjør et partnerskap enkelt, og jeg ser virkelig fram til å jobbe med dem, sier Bobb.

Samarbeidet med Bobb er en del av Samsungs satsing på å støtte unge talenter som utfordrer det etablerte, og som tør å skille seg ut på veien mot drømmene sine.

Samsung vil sammen med fotballspilleren utvikle prosjekter som setter fokus på innovasjon, teknologi og ungdommens muligheter når de tør jobbe hardt og utforske det ukjente.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS