Anniken Næss Kullebund og Anniken Prestbøen Stange tar med seg flere nyttige erfaringer inn i ny jobb.

Nå har Anniken og Anniken landet fast jobb i TRY Råd

Kreatørduoen ser fram til å fortsette ferden sammen.

Publisert

I mars sjonglerte de studier og to jobber. Nå er Anniken Prestbøen Stange og Anniken Næss Kullebund klare for fast jobb i Try Råd.

– Vi er storfornøyde! Vi er veldig takknemlige for muligheten, og føler ikke vi kunne startet på et bedre sted etter studiene. Både folka, kundene, hverdagen og oppdragene er veldig spennende, og vi tror vi kommer til å utvikle oss mye her, sier Stange til KOM24 nå.

Kommer i par

De to har akkurat fullført bachelorstudiet i kreativ markedskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania.

Sammen har de vært innom både Hyper og Motkraft. Nå er de ganske åpne for hvilke typer oppdrag de kan jobbe med.

– Hos Try Råd må man jo ofte løse «briefen bak briefen». Dette er ganske spennende, fordi man blir mer nysgjerrig og bevisst over utfordringer og muligheter kundene har, eller ikke enda vet at de har, for så å spisse kommunikasjonen sammen med dem, sier Kullebund.

Anniken Næss Kullebund og Anniken Prestbøen Stange tidligere i år, tre måneder før de var ferdige på studiet.

Try Råd har også flere ikke-kommersielle kunder, noe de synes er veldig spennende. 

– Det å kunne løse oppgaver på temaer som kan være vanskelige eller tabubelagt er både utfordrerne og gøy. Det gir også en følelse av at det vi jobber med er meningsfylt og bra for folk, sier Stange.

– Ikke trodd

«Brett opp ermene» var innstillingen deres i mars. Reklamebransjen har vært nede i en bølgedal, og kampen om jobbene har blitt enda tøffere.

– Som vi sa i forrige artikkel: Jobbene er der ute – brett opp ermene. Det gjorde vi også, men hadde vi visst at det var her vi skulle lande hadde vi nok ikke helt trodd på det. Dette er så nær drømmejobben vi kommer, i alle fall, sier de nå.

Duoen tar også med seg mye nyttig kunnskap fra tidligere jobber.

– Noe av det vi har lært mest av er nettopp det at ingenting har en fasit; man skal ikke være redd for å være kreativ, tenke stort om smått, og stille spørsmål. Mye av det å skape er også å være nysgjerrige eller utfordre tanker om ulike temaer, og finne måter hvor man snakker med og ikke til målgruppa. Mye av jobben er å finne ut av hva jobben er, og det synes vi er gøy, avslutter de.

Har vært på utkikk

Daglig leder i Try Råd, Stine Grøndahl Sesseng, tror de har truffet godt da de valgte å rekruttere de to unge kreatørene.

– Vi har siden før sommeren vært på jakt etter et ungt kreatørteam, og i denne jakten traff på vi på superduoen Anniken og Anniken. Vi falt ikke bare for at de hadde lette navn å huske, vi falt først og fremst for dem fordi de viste en åpenhet, vilje, strategisk teft og evne til å jobbe innsiktsbasert i kreative prosesser, sier Sesseng.

Hun legger til at de trenger folk som utfordrer dem i arbeidshverdagen. 

– De er åpne for utradisjonelle prosesser og oppgaver, og kan jobbe med komplekse problemstillinger.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS