Cecilie Olsen, prosjektleder i Scandsports.

Cecilie Olsen blir ny prosjektleder i Scandsports

– Utrolig spennende.

Publisert

– Da jeg ble kontaktet om muligheten så jeg på det som en utrolig spennende og morsom stilling hvor jeg kan få brukt mye av kompetansen og erfaringene jeg har opparbeidet meg gjennom studier og tidligere jobber.

Det sier Cecilie Olsen, som er ny prosjektleder i byrået Scandsports, til KOM24.

Hun kommer fra Norges Fotballforbund, der hun har jobbet siden 2017. Nå ser Olsen fram til å få jobbe i krysningen mellom det kommersielle, sportslige og supportere innen idrett.

– Jeg gleder meg til å lære mer om hvordan vi kan tilrettelegge for samarbeid mellom idretten og næringslivet gjennom salg og aktivering av sponsoravtaler. Det er mange flinke folk som jobber i Scandsports, og jeg ser fram til å lære av dem. 

Hennes hovedoppgave blir å jobbe med prosjektledelse på ulike idrettsarrangement. Det innebærer alt fra planlegging til gjennomføring og evaluering av arrangementene som Scandsports står for.

Allerede i november skal hun jobbe med tenniskampen mellom Casper Ruud og Holger Rune i Varner Arena i Oslo.

– Det blir spennende! Jeg fikk tjuvstarte litt i august da Scandsports arrangerte privatkamp mellom Atlético de Madrid og Juventus i Göteborg, noe som ga mersmak. Vi har også mange møter med internasjonale klubber utover høsten, og ser fram til et spennende 2025.

I tillegg til jobben i NFF, har Olsen også vært daglig leder i ishockeyklubben Manglerud Star.

– Etter å ha jobbet som daglig leder i klubb har jeg opparbeidet meg et godt helhetsbilde av balansegangen mellom det kommersielle, sportslige, supportere og offentlige. De siste årene har jeg vært tett på det sportslige og offentlige, men også det kommersielle og supportere gjennom engasjement i NFF.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS