Håkon Halvorsen Wik blir leder for strategi i Norge for dentsu.
Håkon Halvorsen Wik blir leder for strategi i Norge for dentsu.

Han blir dentsus nye leder for strategi i Norge

Håkon Halvorsen Wik var markedsdirektør i Oda, nå går han til dentsu Norge.

Publisert

– Vi er begeistret over å få Håkon med på laget. Hans forståelse av strategisk rådgivning og erfaring fra både konsulentsiden og operativ virksomhet vil være uvurderlig når vi videreutvikler vårt strategitilbud, sier Paal Fure, CEO i Dentsu Norge og Nord-Europa, i en pressemelding.

Halvorsen Wik har tidligere jobbet som strategirådgiver hos McKinsey, hvor han støttet flere av Norges største selskaper med å utvikle konsernstrategier, gjennomføre omorganiseringer, og drive digital produkt- og forretningsutvikling. 

Senest har han hatt rollen som markedsdirektør i Oda Norge, hvor han spilte en sentral rolle i å tilpasse selskapets markedsstrategi til en ny virkelighet etter pandemien. 

Under Håkons ledelse vant Oda flere prestisjetunge priser, inkludert «Årets Markedsfører» av MFO i 2024, og tok hjem seire i kategoriene «Mediestrategi» og «Medieeffekt» under Medieprisen 2023. 

Han ble også utnevnt som en av Norges ti fremste ledertalenter innen markedsføring av E24 i 2024. 

– Jeg ser frem til å jobbe sammen med mange dyktige mennesker og bidra til Dentsu sin vekst i det norske og nordiske markedet, sier Wik i pressemeldingen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS