Reaksjonen fra Oda og deres reklamebyrå POL kom som en direkte respons til nyheten om oljefondssjefens middag.

Oda svarer på Nicolai Tangens middagsinvitasjon til Elon Musk med humoristisk annonse

Nicolai Tangen inviterer Elon Musk på kul reinsdyrmiddag. Oda inviterer DN-lesere på en litt rimeligere variant.

Publisert

I kjølvannet av en eksklusiv middagsinvitasjon fra oljefondssjef Nicolai Tangen til Tesla-gründer Elon Musk, har Norges største matbutikk på nett, Oda, grepet anledningen til å markedsføre seg på en leken måte. 

I en annonse publisert i Dagens Næringsliv, inviterer Oda DN-lesere på en «litt rimeligere variant» av den middagen Tangen omtaler som «den kuleste i Europa». 

– Kunne ikke stå ubesvart

I en nylig avslørt korrespondanse, publisert av E24, inviterte Tangen Musk til Oljefondets Investeringskonferanse i 2025, med et etterfølgende middagsselskap arrangert av Tangen og Ferrari-toppsjef Benedetto Vigna. 

Musk ga meldingen en tommel opp og svarte «Sounds good», og på menyen står blant annet reinsdyr, røpet Tangen tidligere.

Reaksjonen fra Oda og deres reklamebyrå POL kom som en direkte respons til nyheten om Tangens middag. 

– Ideen dukket opp forrige fredag ettermiddag da kreatørene leste om Tangen sin middagsinvitasjon til Elon Musk i E24. Denne invitasjonen og SMS-dialogen kunne rett og slett ikke stå ubesvart, sier Therese Becke, daglig leder i POL, til KOM24.

– Kult med kunder som Oda

Therese Becke, daglig leder i POL, poserer foran kontorene mens en Oda-bil tilfeldigvis passerer i bakgrunnen — et muntert sammentreff.

Oda benytter anledningen til å understreke sitt varemerke som både prisgunstig og innovativt.

– Med Oda, som en ekte utfordrer både i humør og på lavpris, kom vi fram til at når Tangen inviterer Elon på en kul reinsdyrmiddag så kunne Oda invitere oss andre på en litt rimeligere variant, sier Becke og fortsetter:

– Det er veldig gøy med kunder som Oda som har lyst til å svare på muligheter som dette, og ikke minst gir det mer kjærlighet enn bare en SoMe-post. 

Annonsen ble skapt av kreatørene Glenn Haugen og Zakarias Nadir, designer Ole Jakob Bøe Skattum, prosjektleder Emma Gyllenbreider, og Becke som rådgiver.

På Oda-siden sto Hallvard Fjeldbraaten og Nina Mikaelsen som ansvarlige. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS