I klassen Motion Graphics/Animasjon er det Apriil Reklame & Design s

Aldri har et byrå vunnet så mye på Kuben som Apriil Reklame & Design

De beste reklamejobbene i Bergen ble hedret i kveld. Den store vinneren ble Apriil Reklame & Design.

Publisert Sist oppdatert

(Ørnen, Bergen): 11 av 18 kuber kunne Susanne Svendsen og resten av gjengen i Apriil Reklame & Design bære med seg hjem til Damsgårsveien 59 etter kveldens SRF Kuben i Bergen.

Byrået gjorde total storeslem under kveldens prisutdeling der flere hundre reklamemennesker fra landets nest største by var samlet til den årlige prisutdelingen Kuben, i regi av Salgs og reklameforeningen i Bergen, fredag kveld.

– For det første er jeg litt overrasket. Selvfølgelig synes jeg og det er fortjent. Jeg føler gjengen har stått med gjørme til knærne i ett år, men levert likevel. De har så integritet i arbeidet sitt og står på til tross for at de holder på å svime om for vi er for få på kontoret, det har vært permitteringer, det har vært nedbemanninger, det er enormt imponerende, sier byråleder Susanne Svendsen til KOM24.

Hun suer hun er både overrasket, stolt og rørt over prestasjonen til gjengen sin.

– Hvordan feirer man 11 kuber?

– Jeg skal på første fly til london, så jeg hadde håpt å gå tidlig hjem. Men det spørst hvordan det går nå, sier hun og ler. 

– Men jeg tenker det må feires akkurat som gjengen føler for å feire det. Og mye mer enn bare i kveld. Vi skal feire det lenge, sette pris på det lenge og ta det innomver oss, sier hun.

Det mest spesielle er at de sikret seg gull for hele 10 ulike jobber. 

Blant jobbene de sikret seg gull for var den svært omtalte KI-jobben de gjorde for Grand Hotel.

Den jobben skapte mye debatt da Apriil og Grand hotell selv iscenesatte en debatt på Grand Hotell, der kunstneren Vebjørn Sand gikk hardt ut og sa at det ikke var kunst det Apriil hadde gjort og kalte det sjelløst. 

Svendsen sier hun på forhånd var så fornøyd med at det var så mange byrå som kom på prisfesten med så store delegasjoner. 

– Det håper og tror jeg vi skal bruke godt. Er det en til jeg vil så er det at Vestlandet skal vokse og represresntere Norge og utjevne forskjellene, sier hun.

De sju andre prisene ble fordelt på sju andre byrå. 

TADA, som har vunnet siden høsten 2022 for deres kampanje for Kystbussen fikk gull også i Bergen. De begynte med Grand Prix i Sterk Reklame i Stavanger i 2022, før de fikk Gullblyanten i 2023 og Kuben samme år. Nå er de altså tilbake og sikrer seg nok et gull i SRF Kuben i Bergen i 2024.  

Sølvrev sikret seg to gull. Ett for deres jobb Hvert atom er farge for Kode og ett sammen med Carat og Trigger for kampanjen Jenter vil mer for Sparebanken Vest. 

Dråpe, Tre, Nonspace og These Ways sikret seg også gull under fredagens prisutdeling. 

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS