MENINGER:
Meri Wiik – vi er helt enige: Linkedin er ikke stedet for å kontrollere de ansatte. Det er heller ikke Narify
«Vi skal være de første til å innrømme at ordvalget vårt ikke var det beste. Det vi skal gi bedrifter, er oversikt. », skriver Kjetil Hundhammer i Narify.
Oversikt over hva de 10, 30, 100 aktive medarbeiderne får til på LinkedIn. Slik at man kan lære av hverandre, bli inspirert, bli bedre. Sammen. Utnytte potensialet i enda større grad.
Det er poenget med Narify.
Narify er ikke et verktøy som gir sjefen kontroll over hva du legger ut som privatperson. Det er ikke et verktøy som gir deg føringer for hva du skal tenke, mene, skrive eller poste. Vi vet jo at privatpersons innlegg er langt mer interessante og vekker større oppmerksomhet enn det som legges ut på bedriftssider. Det er LinkedIn 101.
Narify er et verktøy som gjør det mulig å samarbeide om å skape knakende godt innhold på LinkedIn. Hjelpe hverandre, gi tilbakemelding og tipse hverandre og hva som funker og ikke.
Dessuten lære fra noen av de beste i bransjen gjennom videosnutter om alt fra algoritmen til hvordan du skriver en god post og hvor du kan hente inspirasjon. Vi vet jo at mange ønsker å lære mer, det får de både fra våre eksperter, men også fra kolleger som er kneppet bedre enn seg selv.
Statistikk-verktøyet er skapt for å bli inspirert av andres suksess, og kanskje omsider vie LinkedIn de midlene verktøyet fortjener. Det får man ikke til uten en viss oversikt.
Så ja – kontroll var et dårlig ordvalg, uansett hvor mange hermetegn som ble plassert rundt det. Our bad. Men vi vil gjerne invitere @Meri og @AlleAndreNysgjerrige til å gi oss et vink, et pling eller en ding dersom de vil se, leke og prøve selv.
———————————————-
Dette er et meningsinnlegg, og gir uttrykk for skribentens mening. Har du lyst til å skrive i KOM24? Send ditt innlegg til meninger@kom24.no.